Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
90 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
-
80 g skrobi ziemniaczanej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego (opcjonalnie)
-
60 g migdałów, w płatkach
-
8 jajek
-
200 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.1 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
587.7 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Kukurydziany biszkopt z owocami
1 godz.
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Mąka gryczana
5 min
Bezglutenowy tort orzechowy z kremem kawowym
1 godz. 50 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 godz. 30 min
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min