
Urządzenia i Akcesoria
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 sztuk
Składniki
-
wody letniej, plus dodatkowa ilość do gotowania (ok. 2 l)300 g
-
drożdży świeżych pokruszonych20 g
-
mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia500 g
-
cukru10 g
-
soli10 g
-
sody oczyszczonej40 g
-
sól gruboziarnista do posypania (patrz wariant)
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
171.1 kcal /
716 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
38.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
395.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA V
10 Przepisów
Polska
Polska