Urządzenia i Akcesoria
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
499.1 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple curd (TM6)
20 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 h 10 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Gluten free madeleines
4 h 25 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Pickled watermelon rind
1 h 30 min
Potato pancakes
45 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 h 25 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Chinese-style chicken
25 min