Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 brown onion (appox. 150 g), cut into halves
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen
- 90 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
- 60 g fresh breadcrumbs
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213.1 kJ / 50.7 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 96.4 mg
Alternatywne przepisy
Baked pumpkin doughnuts
1 Std. 20 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Chooky rice
45 min