Urządzenia i Akcesoria
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil for greasing
Crumbed chicken
-
flaked almonds60 g
-
pork crackling (see Tips)70 g
-
curry powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eggs2
-
chicken breast fillet cut horizontally to make 4 fillets2
Pickled salad
-
carrots cut into julienne1 - 2
-
continental cucumber deseeded and cut into julienne1
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
lime juiced½
Cauliflower rice and katsu sauce
-
cauliflower broken into florets (3 cm)350 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves100 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
curry powder2 tsp
-
star anise1
-
water350 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 ½ tbsp
-
tamari1 tbsp
-
cashews20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh red chilli deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish1
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1305.9 mg
Białko
45.1 g
Kalorie
2096.2 kJ /
499.1 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paloma
5 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Chai latte parfait
29 godz. 5 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min