![Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00e7be2e-33c8-4feb-bcd4-09e602d86ff9/Derivates/0c45973a-8d2c-4702-817c-ec66a1c28802.jpg)
Wersje kompatybilne
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra virgin olive oil, for greasing
Crumbed chicken
- 60 g flaked almonds
- 70 g pork crackling (see Tips)
- 1 tsp curry powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eggs
- 2 chicken breast fillet, cut horizontally to make 4 fillets
Pickled salad
- 1 - 2 carrots, cut into julienne
- 1 continental cucumber, deseeded and cut into julienne
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ½ lime, juiced
Cauliflower rice and katsu sauce
- 350 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 1 star anise
- 350 g water
- 1 ½ tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1 tbsp tamari
- 20 g cashews
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2096.2 kJ / 499.1 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 1305.9 mg
Alternatywne przepisy
Rhubarb, orange and almond Cake
1ч. 30 мин.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 мин.
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 мин.
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 мин.
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min