Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (opcjonalnie) cut in wedges, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken Étouffée
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min