Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (opcjonalnie) cut in wedges, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken Étouffée
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Tuscan Bean Soup
50 min