Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso Martini
5 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min