Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 min
Surimi Stick Salad
15 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Strawberry and Ginger Spritz
15 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min