Urządzenia i Akcesoria
Creamy blue cheese with shell pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 - 2 pinches
-
large shell pasta300 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salted butter30 g
-
dry white wine30 g
-
plain flour30 g
-
full cream milk400 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for serving1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese broken into pieces, plus extra for serving100 - 120 g
-
walnuts cut into pieces, to serve50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.6 g
Kalorie
2799 kJ /
666 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min