Urządzenia i Akcesoria
Creamy blue cheese with shell pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 - 2 pinches
-
large shell pasta300 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salted butter30 g
-
dry white wine30 g
-
plain flour30 g
-
full cream milk400 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for serving1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese broken into pieces, plus extra for serving100 - 120 g
-
walnuts cut into pieces, to serve50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.6 g
Kalorie
2799 kJ /
666 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
La Cioccolata
15 min
Pasta with tuna
30 min
Spaghetti carbonara
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Duck and cherry salad
45 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min