Urządzenia i Akcesoria
Prawn Saganaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh parsley leaves only, to taste, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
tinned cherry tomatoes drained (1 x 400 g tin)240 g
-
passata100 g
-
white wine50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large raw prawns, peeled deveined400 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemon cut in wedges1
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1295 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Prawn Curry
30 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min