Urządzenia i Akcesoria
Prawn Saganaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh parsley leaves only, to taste, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
tinned cherry tomatoes drained (1 x 400 g tin)240 g
-
passata100 g
-
white wine50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large raw prawns, peeled deveined400 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemon cut in wedges1
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1295 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min