Urządzenia i Akcesoria
Spiced Red Cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
apples Cox, cored, quartered (approx. 200 g)2
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced30 g
-
red cabbage cored, finely sliced700 g
-
cider vinegar50 g
-
light brown muscovado sugar30 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground allspice¼ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
cranberry sauce (see tip)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176 mg
Białko
2 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 h 25 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 h 55 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Rhubarb Fool
1 h 10 min
Red Cabbage
1 h
Carrot and Coriander Soup
25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 h 10 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Cauliflower Cheese
50 min
Rhubarb Crumble
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min