
Urządzenia i Akcesoria
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Spitzpaprika, rot geviertelt350 g
-
Tomatenmark25 g
-
Olivenöl25 g
-
Misopaste hell25 g
-
Knoblauchzehe1
-
Röstzwiebeln1 TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken½ TL
-
Salz und mehr zum Kochen und Abschmecken½ TL
-
Kokosmilch125 g
-
Wasser zum Kochen
-
Hackfleisch, vegan (siehe Tipp)200 g
-
Nudeln (z. B. Spaghetti)180 g
-
Frühlingszwiebel (opcjonalnie) in feinen Ringen1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
757 kcal /
3166 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
95 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1096 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

That's hot!
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy