Mandelpizza mit Babyspinat

Mandelpizza mit Babyspinat

3.7 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Mandeln, blanchiert
    300 g
  • Eier
    3
  • Rapsöl
    40 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Backpulver
    ½ TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomatenmark
    200 g
  • Wasser
    80 g
  • Oregano, getrocknet
    2 TL
  • Mozzarella, gerieben
    200 g
  • Babyspinat
    80 g
  • Basilikum gehackt
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 869 mg
Białko 22 g
Kalorie 2143 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...