Urządzenia i Akcesoria
Mandelpizza mit Babyspinat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert300 g
-
Eier3
-
Rapsöl40 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark200 g
-
Wasser80 g
-
Oregano, getrocknet2 TL
-
Mozzarella, gerieben200 g
-
Babyspinat80 g
-
Basilikum gehackt20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
869 mg
Białko
22 g
Kalorie
2143 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Low-Carb Brokkoli-Auflauf mit Hähnchen
1 godz. 30 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Sesambrötchen (Low Carb)
45 min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 min
Mini-Pfannkuchen mit Himbeerskyr
20 min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 min
Hirsecurry mit Hähnchen
40 min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Brot ohne Mehl
1 godz. 45 min