Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen

Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen

4.1 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Eier
    6
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Olivenöl
    40 g
  • gemischtes Gemüse (z. B. Kartoffeln, Möhren, Stauden- oder Knollensellerie), in Stücken (1-2 cm)
    600 g
  • Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    30 g
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    ¾ - 1 TL
  • weiße Bohnen, aus der Dose groß
    240 g
  • Petersilie gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 349 kcal / 1462 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...