Wersje kompatybilne
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Veganer Mozzarella
- 50 g Cashewkerne
- 20 g Flohsamenschalen
- 250 g Reisdrink
- 50 g Wasser
- ½ EL Hefeflocken
- ½ TL Apfelessig
- 1 Msp. Knoblauchpulver
Basilikum-Petersilien-Pesto und Fertigstellung
- 500 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Öl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 115 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 11.4 g
- Sód
- 332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40 Min
Pasta mit Salbei-Butter
40 Min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 Min
Nuss-Bolognese
35 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 Min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45 Min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 Min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 Min