
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 sztuk
Składniki
-
płatków owsianych bezglutenowych (patrz wskazówka)180 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
fusów z kawy odsączonych (patrz wskazówka)30 - 50 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego1 ½ łyżeczki
-
jajka2
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
156.4 kcal /
654.4 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
27.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
11 godz. 20 min
Wegańskie ciastka korzenne
1 godz.
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej
2 godz.
Mini ciasta marchewkowe z Varomy
50 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Naleśniki z mąki kukurydzianej
30 min
Mąka gryczana
5 min
Lniane smoothie i czekoladowe ciasteczka
9 godz.
Ciasto marchewkowe z mąką pszenną razową
2 godz. 15 min