Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45 min
Przyprawowa pasta z lubczyku
10 min
Zupa krem szparagowo-ziemniaczana z szaszłykami z krewetek
35 min
Musztarda estragonowa
10 min
Przystawka dla 4 osób: Quiche z serem i gruszką; Koktajl z krewetek; Poncz z Prosecco
1 godz. 15 min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Syrop z kwiatów czarnego bzu
2 godz. 25 min
Konfitura z dyni
40 min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4 godz. 45 min
Sok pomidorowy z bazylią
10 min
Krem z suszonych grzybów
55 min