Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kiszone marchewki (TM6)
72 godz. 40 min
Pikle z krojonej cebuli (TM6, TM7)
48 godz. 45 min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 godz. 5 min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Lutenica
1 godz. 50 min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 godz. 10 min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 min