Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Sos BBQ
30 min
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4 godz. 45 min
Ocet jabłkowy z porzeczkami
1 godz. 30 min
Ciasto na pizzę z pesto bazyliowym
2 godz. 30 min
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
10 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 min
Ketchup z dojrzałych bananów
40 min
Musztarda
36 godz. 10 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Dymny sos whisky
20 min