Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Relish ogórkowy
1 Std. 30 Min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 Std.
Musztarda estragonowa
10 Min
Marchewkowe nachos z guacamole (TM6, TM7)
1 Std. 10 Min
Pikle z krojonych ogórków (TM6, TM7)
48 Std. 20 Min
Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem
55 Min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10 Min
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
24 Std. 40 Min
Majonez
5 Min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 Min
Pikantne aïoli
15 Min
Musztarda gruszkowa
30 Min