Urządzenia i Akcesoria
雪菜青菜年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
雪菜 选择青雪菜80 克
-
油25 克
-
蘑菇 切片80 克
-
青菜 切碎100 克
-
生抽10 克
-
年糕 切片300 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
470.4 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2004.5 kJ /
479.5 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
81.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny