Urządzenia i Akcesoria
川味粉蒸肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
糯米100 克
-
米50 克
-
香叶2 片
-
八角1 颗
-
桂皮 掰碎5 克
-
山奈2 片
-
干辣椒 切段5 克
-
花椒 选择青红花椒混合10 克
-
油20 克
-
豆瓣酱30 克
-
牛肉 切块500 克
-
生抽15 克
-
姜 切末5 克
-
葱 切末2 支
-
土豆 去皮切丁200 克
-
料酒30 克
-
水1500 克
-
新鲜香菜叶 切末2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
502.6 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1100.7 kJ /
263.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny