松茸芹菜炒肉片

松茸芹菜炒肉片

5.0 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切薄片
    150 克
  • 淀粉 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    5 克
  • 15 克
  • 松茸 去除泥沙切0.5cm片
    200 克
  • 芹菜 切4-5厘米段
    60 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 638.6 mg
Białko 19 g
Kalorie 812.6 kJ / 194.2 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...