Urządzenia i Akcesoria
松茸芹菜炒肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
淀粉 约½茶匙3 克
-
生抽5 克
-
油15 克
-
松茸 去除泥沙切0.5cm片200 克
-
芹菜 切4-5厘米段60 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
638.6 mg
Białko
19 g
Kalorie
812.6 kJ /
194.2 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny