Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切丝150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
油20 克
-
盐5 克
-
韭菜 切段300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1192.4 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
882 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny