韭菜炒牛肉

韭菜炒牛肉

4.2 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 切丝
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 韭菜 切段
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1192.4 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 882 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...