Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉粉丝蒸龙虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
粉丝 干龙口粉丝50 克
-
波士顿龙虾500 - 600 克
-
蒜头5 - 6 瓣
-
新鲜小米椒½ 支
-
油50 克
-
生抽20 克
-
蚝油10 克
-
白砂糖3 克
-
水500 克
-
葱 切末2 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
837.3 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1136.1 kJ /
271.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家宴-幸福美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny