Urządzenia i Akcesoria
椒麻肉糜炒藕粒
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
花椒1 茶匙
-
豆瓣酱25 - 30 克
-
肉糜100 克
-
料酒5 克
-
莲藕 去皮,切1.5×1.5厘米丁400 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖5 克
-
西芹 去皮,切丁160 克
-
白芝麻1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1210.1 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1297.3 kJ /
310.3 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋佳宴
10 Przepisów
Chiny
Chiny