Urządzenia i Akcesoria
慢炖地中海羊肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜头60 克
-
新鲜迷迭香 只取叶子5 克
-
橄榄油90 克
-
去骨羊腿肉 切大块,5厘米800 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋葱 切角后切块200 克
-
甜红辣椒粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
鸡高汤850 - 950 克
-
新鲜小土豆 整个的,洗净表皮500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1106 mg
Białko
40 g
Kalorie
3393 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心慢炖
10 Przepisów
Chiny
Chiny