Urządzenia i Akcesoria
西湖醋鱼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
鲈鱼 约300克。1 条
-
葱 切段1 根
-
姜 去皮,切片。10 克
-
生抽60 克
-
老抽15 克
-
糖70 克
-
料酒25 克
-
鸡高汤350 克
-
醋30 克
-
玉米淀粉 可以根据自己喜爱的酱汁厚度调节。2 茶匙
-
水2 汤匙
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.5 g
Kalorie
1085 kJ /
259.3 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny