Urządzenia i Akcesoria
芋头烧鸭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
鸭 洗净,切大块,5厘米左右500 克
-
油20 克
-
姜 切片20 克
-
蒜头3 瓣
-
葱 切段2 根
-
八角2 颗
-
干辣椒2 支
-
料酒30 克
-
老抽15 克
-
生抽30 克
-
盐1 茶匙
-
糖15 克
-
热水250 - 300 克
-
芋头 去皮,切块,2厘米左右400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1206 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1438 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋家常料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny