芋头烧鸭

芋头烧鸭

4.7 19 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 洗净,切大块,5厘米左右
    500 克
  • 20 克
  • 切片
    20 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 切段
    2 根
  • 八角
    2 颗
  • 干辣椒
    2 支
  • 料酒
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    30 克
  • 1 茶匙
  • 15 克
  • 热水
    250 - 300 克
  • 芋头 去皮,切块,2厘米左右
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1206 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 22.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...