Pasta alla ionica

Pasta alla ionica

4.8 135 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di guanciale a dadini
    100 g
  • di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
    200 g
  • peperone rosso a listarelle
    1
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    2 pizzichi
  • foglie di basilico fresche lavate
    5
  • di spaghetti o di pasta secca lunga
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 499 kcal / 2087.8 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 822 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...