Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Fruit Smoothie
Brak ocen
Spiralized Carrot Pickles
Brak ocen
Sunflower Butter
25 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Cholent
4 godz. 50 min
Piggy buns
2 godz.
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min