Thon sous-vide et pommes de terre

Thon sous-vide et pommes de terre

3.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 tranches de thon frais (300 g chacune env.)
  • 2100 g d'eau
  • 1 pincée de sel et ½ c. à café
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 30 g de jus de citron
  • 150 g de gruyère coupé en morceaux
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 40 g de farine de blé
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419.8 kcal / 1763 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 445.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...