![Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a99e78a41312dd6753b2be5574025e83/Derivates/5e856c0992274cd680cb92b858070751704ac376.jpg)
Wersje kompatybilne
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Green Salad
- 150 g cucumber, sliced (2-3 mm)
- 40 g rocket leaves
- 40 g fresh baby spinach
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
-
3
sprigs fresh mint, leaves only
lub fresh basil, leaves only - 60 g red onion, quartered
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground coriander
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 10 g lemon juice
- 2 pinches caster sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Poached Eggs and Assembly
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ garlic clove
- 300 g Greek yoghurt
- 4 pinches fine sea salt
- 1700 g water
- 50 g white wine vinegar
- 4 medium eggs
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sumac (opcjonalnie)
- sliced white bread, toasted, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2738.1 kJ / 654.4 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 46.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 877.4 mg
Alternatywne przepisy
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 dk
Nut bolognese
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8sa 10 dk
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min