Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Green Salad
-
cucumber sliced (2-3 mm)150 g
-
rocket leaves40 g
-
fresh baby spinach40 g
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
fresh basil, leaves onlyfresh mint leaves only3 sprigs
-
red onion quartered60 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground coriander½ tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lemon juice10 g
-
caster sugar2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poached Eggs and Assembly
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
garlic clove½
-
Greek yoghurt300 g
-
fine sea salt4 pinches
-
water1700 g
-
white wine vinegar50 g
-
medium eggs4
-
unsalted butter diced25 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sumac (opcjonalnie)½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
877.4 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2738.1 kJ /
654.4 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Grisons Barley Soup
55 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Basic Green Smoothie
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Mexican Quinoa Salad
30 min