Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 7 fruits de la Passion
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 70 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Pancake en verrine, chocolat-banane
35min
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Mocktail Bora Bora
15 Min
Verrine à l'abricot
1h 35 min
Mousse minute à la framboise
5 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2h 45min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min