Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 7 fruits de la Passion
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 70 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Sorbet trois couleurs
8 Std.
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1 Std.
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24h 30min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8h 40 min.
Trifle poire, figue et noisette
1 Std. 10 Min
Petites mousses Passion
4hod. 25min
Petites mousses Passion
3h 20min
Cake aux deux citrons
1 Std.
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Mocktail Bora Bora
15 Min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4h 40min