Chocolat chaud italien
TM5 TM6

Chocolat chaud italien

4.4 (32 oceny)

Składniki

  • 600 g de lait entier ou demi-écrémé
  • 60 - 100 g de sucre, au goût
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 20 g d'amidon de blé
    lub 20 g de fécule de pomme de terre, (ou 20 g de Maïzena)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
987 kJ / 236 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
8.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy