Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 tasses
Składniki
-
500 g de lait
-
100 - 150 g de chocolat cassé en morceaux (voir conseil)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
7 g
Kalorie
1042 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fraises et crème fouettée
Brak ocen
Vinaigrette citronnée
5 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Ganache
20 min
Crème glacée au chocolat
12 godz.
Sucre glace
5 min
Chocolat chaud
10 min
Pain perdu
30 min
Brownies
45 min
Lait chaud au miel
10 min
Chocolat chaud italien
10 min