Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Seafood Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
coconut oil40 g
-
whole baby squid, cleaned, cut in piecesraw squid rings200 g
-
fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)200 g
-
saffron threads to taste1 - 2 pinches
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined200 g
-
cocklesfresh mussels cleaned, debearded200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)320 g
-
tomatoes cut in pieces (3 cm)160 g
-
dry white wine80 g
-
water730 g
-
vegetable stock pastefish stock paste2 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
581.6 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2823 kJ /
674.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Seafood Risotto
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min