Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Seafood Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
coconut oil40 g
-
whole baby squid, cleaned, cut in piecesraw squid rings200 g
-
fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)200 g
-
saffron threads to taste1 - 2 pinches
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined200 g
-
cocklesfresh mussels cleaned, debearded200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)320 g
-
tomatoes cut in pieces (3 cm)160 g
-
dry white wine80 g
-
water730 g
-
vegetable stock pastefish stock paste2 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
581.6 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2823 kJ /
674.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Mystery Soup
55 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Stracciatella Soup
30 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Pumpkin Risotto
50 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Seafood Risotto
40 min