Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
560 g
Składniki
-
cucumbers washed, peeled, deseeded, cut in pieces (3 cm)350 g
-
garlic cloves2
-
fresh tarragon leaves washed5 g
-
fresh parsley leaves washed3 g
-
fresh dill leaves washed5 g
-
olive oil30 g
-
plain yoghurtGreek yoghurt 10% fat400 g
-
lemon juice (opcjonalnie)15 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
9.5 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
149.8 kJ /
35.8 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Brak ocen
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Ground Coffee
5 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min