Urządzenia i Akcesoria
Veal Pilaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing½ bunch
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces70 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter, dicedclarified butter20 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
sweet paprika1 ½ Tbsp
-
hot paprika to taste¼ - ½ tsp
-
veal meat sinew free, boneless, diced (3 cm)600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemon peel (approx. 2-3 cm)1 piece
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
water250 g
-
long grain rice150 g
-
sour cream for serving2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2204 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Greek Style Pork Stew
30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min