![Veal Pilaf Veal Pilaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF072DB3-8D80-4167-8233-1234CB48D148/Derivates/9EA61919-8693-47B8-A1F7-006BD90E1E03.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
lub unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2204 kJ / 527 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1hod.
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1hod. 45min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1hod.
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1hod. 10min