Lentil, Spinach and Cauliflower Purée

Lentil, Spinach and Cauliflower Purée

4.1 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
165 g

Składniki

  • tinned lentils rinsed drained
    50 g
  • cauliflower florets washed, cut in small florets
    50 g
  • water
    500 g
  • breast milk
    50 g
    formula milk
  • sweet paprika
    ¼ tsp
  • fresh baby spinach washed
    15 g

Wartości odżywcze na 60 g

Kalorie 49.1 kcal / 205.5 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 59.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...