Urządzenia i Akcesoria
Spanish Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Keine Bewertungen
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Tikka Masala Wraps
40 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min