Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
lub 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée - 500 g de semoule de blé dur fine
- 3 pincées de sel
- farine, pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 954.6 kJ / 224.7 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 94.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet sauce mole verde
1 Std.
Tahin
15 Min
Bonbons chocolat viennois
50 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Religieuse au café
4h 40min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Hornazo
Değerlendirme yok
Gâteau du 10ème anniversaire de Cookidoo®
Değerlendirme yok
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Praliné maison rapide
1 Std.
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Praliné
30 Min