Pain sarde
TM6 TM5 TM31

Pain sarde

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 250 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
    lub 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 500 g de semoule de blé dur fine
  • 3 pincées de sel
  • farine, pour le plan de travail

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
954.6 kJ / 224.7 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
45.2 g
Tłuszcz
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
94.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy