Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'eau minérale
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 150 g de lait
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 634 kJ / 150 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese naan indien
2h 40min
Tortilla au piment poblano et au poulet
40min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Shaomai au porc et aux crevettes
1 Std. 30 Min
Pâte à raviolis asiatiques
1 Std.
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Bao bun au porc braisé
1 Std. 20 Min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Chapatis indiens
35min