Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud sur bâtonnet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion
Składniki
-
600 g de chocolat noir 70% en morceaux
-
200 g de chocolat au lait en morceaux
-
2 c. à café de cannelle, moulue
-
¼ c. à café de noix de muscade moulue
-
30 g de poudre de cacao
-
mini marshmallows selon vos goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.3 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2480.9 kJ /
590.7 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Jardin de Pâques
2h 25min
Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc
5h 50min
Vin chaud
15min
Biscuits aux amandes
1h
Tendres squelettes
5h
Meringues fantômes
12h 25min
Pancakes à l'américaine
40min
Spaghetti carbonara
40min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Biscuits croquants
1h 30min
Sucettes
40min