Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuits d'avoine
- 100 g de flocons d'avoine, gros
- 130 g de beurre, doux, en morceaux
- 30 g de poudre de cacao (tout type)
- 100 g de sucre
- 100 g de sucre brun
- 2 oeufs
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- ½ c. à café de sel
- 100 g de dragées chocolatées colorées, petits
Finition
- 150 g de chocolat blanc, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Ciabattines
3h 30min
Boules de neige au chocolat
1h
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Pain de mie
3h
Boules énergétiques
30 min
Sandwichs au pesto d'épinards
1 Std. 55 Min
Biscuits aux amandes
1h
Brownies
50min
Coleslaw
10min
Ficelles croustillantes au chocolat
55min
Barres céréales tendres
1h
Cookies aux pépites de chocolat
50min