Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de perles du Japon (tapioca)
- 400 g de lait de coco
- 300 g d'eau
- 400 g de bananes, en rondelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Riz zembrocal
55 Min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3hod.
Entremets mangue et riz à la coco
13hod.
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2h 30min
Riz au lait de coco
40min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1 Std. 15 Min
Porridge pomme et flocons d'avoine
30 Min
Porridge d'été aux pêches
40min
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 Std. 10 Min