Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de perles du Japon (tapioca)
- 400 g de lait de coco
- 300 g d'eau
- 400 g de bananes, en rondelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15min
Gâteau banane-coco
1 Std. 10 Min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6 Std. 10 Min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Banana cake léger à la vapeur
1 Std. 10 Min
Flans sucrés de patate douce et épices douces
2h
Gâteau patate
2h
Riz au lait de coco
40min
Achards de légumes
40min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min