Wersje kompatybilne
Compota de manzana y mango con granola de quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Granola
- 50 g de quinoa en grano
- 50 g de dátiles sin hueso
- 25 g de agua
- 100 g de copos de avena
- 15 g de coco rallado
- 100 g de frutos secos variados (nueces, avellanas, almendras, etc.)
- 50 g de aceite de coco
Compota de manzana y mango
- 450 - 500 g de mango maduro en trozos
- 250 - 300 g de manzana (cualquier tipo) sin piel ni semillas, en trozos
- 20 g de zumo de limón
- 150 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 6.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1 Std.
Polos de piña
6 Std. 5 Min
Tarta de lima-limón y ciruelas
2 Std. 30 Min
Bizcocho de peras
1 Std.
Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)
2h 15min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada de zamburiñas
1 Std. 20 Min
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Pastel de caquis
1 Std. 30 Min