Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique
- 50 g de beurre, en morceaux
- 40 g de noix de coco en poudre
- 40 g de pépites de chocolat
- 40 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 40 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 792.1 kJ / 189.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 150.7 mg
Alternatywne przepisy
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Cake aux fruits secs
2h
Croustillants à la noisette
45min
Cake pomme et cannelle
55min
Biscuits au citron
55min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20min
Couronne de l'Avent
1h
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25min