Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de flocons d'avoine
- 35 g de farine de blé
- 60 g de sirop d'agave
- 1 œuf
- 3 g de levure chimique
- c. à café extrait de vanille
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de chocolat noir, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 744 kJ / 179 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Purée d'amande
10min
Biscuits aux céréales complètes
1 godz. 30 min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 godz. 30 min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20 min
Biscuits au sucre de coco
55 min
Barres aux céréales et canneberges
1h 15min
Energy balls aux flocons d'avoine et chocolat
40 min
Biscuits à l'avoine
1h
Barres de céréales au quinoa
35 min
Barre de céréales aux fruits secs
30 min
Biscuits granola
2h 40min