Hambúrgueres de batata e espinafres salteados

Hambúrgueres de batata e espinafres salteados

2.8 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 unidades

Składniki

  • batata p/ cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    500 g
  • cebola
    70 g
  • ovos
    2
  • flocos de aveia finos
    30 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • noz-moscada
    2 pitadas de
  • cebola cortada em metades
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • folhas de espinafres, descongeladas escorridas
    350 g
  • pimenta
    3 pitadas de
  • azeite
    30 g
  • manteiga ghee
    3 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 142.3 kcal / 595.3 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 400.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...