Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de jus de citron fraîchement pressé
- 160 g de vin blanc sec
-
2
c. à café de sirop d'agave
lub 2 c. à café de miel - 560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
- 2 blancs d'œufs
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 20 g de vin blanc sec
- feuilles de basilic frais, pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263.6 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 41.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2h 30min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2 Std.
Nouilles froides aux légumes et mayak yolk
4h 35min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20min
Pesto coriandre-chèvre
10min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3 Std. 20 Min
Crème de pommes de terre au cari
35min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Riz aux herbes
35min
Brioche extra moelleuse
3h 45min