Cappuccino glacé aux kiwis et basilic

Cappuccino glacé aux kiwis et basilic

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions

Składniki

  • 120 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 160 g de vin blanc sec
  • 2 c. à café de sirop d'agave
    2 c. à café de miel
  • 560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
  • 2 blancs d'œufs
  • 2 c. à café de sucre en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 20 g de vin blanc sec
  • feuilles de basilic frais pour décorer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 63 kcal / 263.6 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 41.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...