
Urządzenia i Akcesoria
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
-
120 g de jus de citron fraîchement pressé
-
160 g de vin blanc sec
-
2 c. à café de sirop d'agave
-
560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
-
2 blancs d'œufs
-
2 c. à café de sucre en poudre
-
2 pincées de sel
-
20 g de vin blanc sec
-
feuilles de basilic frais pour décorer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
63 kcal /
263.6 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
41.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

IG bas
5 Przepisów
Francja
Francja