
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
255
g de haricots blancs secs
lub 255 g de pois chiches blancs secs - eau pour faire tremper
- 910 g de bouillon
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 22.1 kcal / 92.2 kJ
- Białko
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 39.8 mg