Urządzenia i Akcesoria
Haricots blancs Cuisson lente
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
255 g de pois chiches blancs secs255 g de haricots blancs secs
-
eau pour faire tremper
-
910 g de bouillon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
92.2 kJ /
22.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Levain de blé aux pommes
72 godz. 20 min
Betteraves Sous vide
40 min
Chili con carne Cuisson lente
7 godz.
Éplucheur Carottes rôties au thym et à la menthe
30 min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 min
Bouillon de poulet maison
50 min
Cuisson du millet
45 min
Lait de noisettes (Métrique)
15 min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 godz. 10 min
Café moulu
5 min
Moudre son café
5 min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min