Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de romarin frais
- 1 ½ c. à café de sel
- 400 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 2 pincées de sucre en poudre
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le Varoma Cocotte et le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive, et un peu pour le Varoma Cocotte
- huile d'olive, pour la Cocotte Thermomix
- 1 c. à café jus de citron fraîchement pressé
- ½ c. à café gros sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1072 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 211.7 mg
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Pain cocotte
2h 20min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Petits pains aux figues
3h 40min
Sorbet courgette-citron
8h 5min
Mousse de café
5 min
Sorbet au melon
10 min