Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
TM6 TM5

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 230 g water
  • 10 g caster sugar
  • 1 heaped tsp dried instant yeast (7 g)
    lub 15 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g gluten-free bread flour
  • 50 g rice flour
  • 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
  • 1 tsp xanthan gum
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 10 seedless red grapes
  • 100 g Taleggio cheese, cut in small pieces
    lub Brie cheese, cut in small pieces
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1032.7 kJ / 246.8 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
33.2 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
1.7 g
Sód
506.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy